Els alumnes d’Infantil de 3 i 4 anys i els de primer i segon de Primària del CEIP Mestre Vicent Artero van tindre l’oportunitat de celebrar el Dia del Llibre realitzant una visita a la Universitat Jaume I (l’UJI) de Castelló.

En primer lloc, el rector de l’UJI, Vicent Climent, acompanyat pel director territorial d’Educació, Robert Roig, el director de la Biblioteca, Vicent Falomir, i la degana de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, Rosa Agost, van donar la benvinguda als alumnes.

La jornada va continuar amb el Contacontes Pep Castellano, una visita guiada a la biblioteca de l’UJI i diversos tallers organitzats pels mestres relacionats amb el Dia del Llibre, on l’alumnat de 2n de Magisteri va col·laborar amb els alumnes. Finalment es va realitzar un lliurament de llibres als estudiants i un regal per a recordar la jornada, amb la que els xiquets van quedar encantats.

A més, Vox UJI Ràdio va estar emetent tot el matí en directe un programa especial des de l’Àgora de 9.30 a 12.30 hores i TV Mediterráneo va cobrir la noticia. També un equip audiovisual de l’UJI va elaborar un vídeo i fotos de l’eixida.