L’Associació Apadahcas (Associació de Pares d’Afectats per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat de la província de Castelló) ha arrancat ja la seua Escola de Pares amb les xerrades El meu fill té TDAH: SOS Què faig?, a càrrec de Francisca Castellano, i Adaptacions a l’aula per a TDAH, per José R. Gamo.

Les sessions, amb entrada gratuïta prèvia inscripció, continuaran el pròxim 9 de novembre amb la conferència de Fina Flores Parra, qui abordarà la gestió de l’estrés que pateixen les famílies; i el dia 30 del mateix mes Patricia Beltrán parlarà sobre la comunicació de l’escola i la família.

Les xerrades es reprendran al gener amb la jornada Gestió de les conductes disruptives en xiquets, a càrrec d’Amanda Meliá, i fins al mes de maig de 2020 el públic podrà assistir a quatre sessions que tractaran temes tan importants com la gestió de les alteracions en adolescents, les disciplines positives o la prevenció de les addiccions en els TDAH, com les drogues, les apostes i els videojocs.

Cal destacar que totes les sessions d’aquesta escola familiar es celebraran a l’aula HA1004AA (planta baixa) de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I de Castelló en horari de 10.00 a 12.00 hores.