La Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I ha inaugurat una exposició amb les obres d’alumnat universitari i de secundària sobre la igualtat i el respecte entre companys i companyes a les aules dels centres educatius. Les obres estan situades al corredor de les aules d’ADE i Economia, a la planta baixa de la FCJE.

La mostra s’emmarca dins de l’assignatura optativa Màrqueting social i polític, de quart curs del Grau en Administració d’Empreses. S’exposen obres realitzades per l’alumnat d’aquesta assignatura i del Grau en Publicitat i Comunicació Audiovisual de l’UJI; d’estudiantat de Comunicació Audiovisual de la Universitat de València; i alumnat d’ESO i batxillerat de l’IES Broch i Llop de Vila-real, de batxillerat de l’IES La Plana de Castelló, d’ESO de l’IES Maestrat de Sant Mateu i de Fotografia de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló.

A més de la igualtat i el respecte que entre companys i companyes hi ha d’haver a les aules, l’exposició al·ludeix al respecte cap a les dones i cap a les persones que tenen algun tipus de discapacitat.