El Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda acull l’exposició Els oficis, que pretén potenciar el coneixement dels menuts al voltant de la història del taulell. Xiquets de 4t de Primaria dels col·legis de la ciutat han realitzat aquest taller durant el segon semestre del curs amb l’objectiu de conèixer i aprofundir en dues vessants concretes de l’entorn tradicional de la societat d’Onda: la seva ceràmica i els oficis tradicionals.

Més de 300 alumnes han participat en aquest cicle que combina el treball manual i el reflexiu. L’activitat s’ha dividit en diferents processos realitzats en dos espais diferents: l’aula del propi centre educatiu i el Museu del Taulell. En aquest projecte, els alumnes han recollit fotografies, entrevistes, tires històriques i fitxes comparatives per a conèixer la influència d’aquells oficis típics de la ciutat.

L’exposició està oberta tota aquesta setmana i es pot visitar fins al divendres des de les 11.00 a les 14.00 i de les 16.00 a les 20.00; i dissabte i diumenge, de les 11.00 fins les 14.00 i de 17.00 a 20.00.