La Coordinadora d’Ampas de Vila-real presenta un mes de febrer carregat d’activitats formatives per a la comunitat educativa. I es que les famílies dels centres docents de la localitat acullen aquestes setmanes diferents sessions formatives de tota índole, com una xerrada sobre l’art i les emocions (que es va dur a terme al CEIP Pintor Gimeno Barón), la se-ssió titulada Ira i emocions amb manuals d’instruccions, que es va desenvolupar al col·legi Sathou Carreres, o una jornada sobre primers auxilis dirigida als pares i les mares dels alumnes de l’institut Professor Broch i Llop del municipi.

La propera activitat formativa organitzada per les diferents Ampas tindrà lloc el dia 25 de febrer a l’institut Francesc Tárrega, amb un dels tallers més demandats en l’actualitat: el relatiu a la pràctica de la defensa personal per a previndre la violència de gènere, de la mà del formador Fernando Jiménez. I el dia 28, les famílies dels petits del col·legi Escultor Ortells podran assitir a una xerrada sobre emergències, a càrrec de Javier Aguilella.

Un gran ventall de propostes perquè tant les famílies com els joves i els més xicotets puguen aprendre junts aspectes útils per a poder aplicar-los en el seu dia a dia a casa, així com dins de l’aula.