Innovació, motivació i treball en equip han definit les accions del II Certamen de Foment de l’Esperit Emprenedor, engegat en els instituts i centres d’FP d’Almassora el passat mes d’octubre. Els resultats de la iniciativa van quedar plasmats durant l’acte de lliurament dels guardons, en el qual els joves guanyadors han exhibit el seu enginy.

Entre els seleccionats, va destacar el projecte de Ishtar Kin Uribe, guanyadora del premi Pla d’Empresa per Aprendiento a Aprender. L’estudiant de l’IES Vila-roja va arreplegar el guardó de mans de Pablo Cruz, corporate manager d’UBE Corporation Europe, companyia patrocinadora del certamen al costat de la Regidoria de Joventut. Vicente Gimeno, estudiant del centre Cervantes i vencedor en la categoria d’Idea amb la seua iniciativa Bar Arcade, va fer el mateix de mans de la primera edil, Merche Galí.

Tant Uribe com Gimeno van arrancar l’aplaudiment del públic després de la presentació dels seus projectes en la final del II Certamen de Foment de l’Esperit Emprenedor, en el qual van competir amb altres 33 candidats. Així mateix, un total de 150 alumnes van rebre formació dels professionals del Centre Europeu d’empreses Innovadores (CEEI) per a la preparació dels seus projectes.

«Tant de bo aquestes idees es puguen portar endavant, ja que el procés ha aconseguit despertar en vosaltres la idea que cal fer coses noves», va assegurar el regidor de Joventut, Xavier Trenco.