El Cor Infantil de Castelló realitza, aquesta vesprada, la prova d’aptitud musical, que consisteix a cantar una cançó de lliure elecció a capella, sense acompanyament musical. Les xiquetes i els xiquets que acudisquen per a fer la prova, han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Els interessats a formar part d’aquet agrupació encara poden accedir a la realització de la prova, però per a això és necessari concertar l’horari de l’audició en aquest enllaç: http://www.eventbrite.es/e/entradas-prova-dacces-al-cor-infantil-de-castello-122373052093.

L’activitat és gratuïta i els xiquets assajaran de la mà de la directora del cor, Isabel Villagar. Les classes del programa, emmarcat dins del projecte de Ciutat Educadora, tindran lloc cada dimarts, de 17.30 a 18.30 hores, en les instal·lacions del Museu de Belles arts de Castelló.

El programa educatiu s’ha adaptat als protocols sanitaris. L’Ajuntament proporcionarà als participants mascaretes homologades especials per al cant. Per a garantir la distància de seguretat, l’assaig es repartirà entre el claustre a l’aire lliure i la sala d’actes. La Regidoria d’Educació aposta així per a proporcionar als més xicotets una activitat cultural i musical que els forme de manera integral.

El projecte va començar al novembre de 2018 i compta amb la colaboració de l’IVC. El cor ha actuat en: Festival de Cors de Nadal, Ronda de Nada’ls, Inauguració Congrés Castelló Educa, Gala d’entrega dels premis Vincent Marçà, etc.