+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Conselleria

Impuls a la FP en el sector de la telefonia

 

16/01/2018

La Conselleria d’Educació i Telefónica han signat un conveni de col·laboració per a impulsar la formació professional en el sector de la telefonia valenciana i la qualificació professional dels treballadors de l’empresa que ho sol·liciten. A través d’aquest acord, Telefónica oferirà places de pràctiques per a realitzar el mòdul específic de Formació en Centres de Treball (FCT) a l’alumnat que estiga cursant cicles de formació professional vinculats al sector, amb la finalitat d’afavorir la seua inserció laboral.

L’empresa també facilitarà la possibilitat de realitzar el mòdul d’FCT als alumnes que cursen programes de formació i inserció (PFI), ja siga en la mateixa empresa o a través de les empreses del sector.

Un altre punt destacat del conveni és que l’empresa de telefonia col·laborarà en la formació permanent del professorat de formació professional, així com dels docents que imparteixen els programes de qualificació i iniciació professional (PQIP), a través de l’accés gratuït als cursos de formació i actualització tecnològica de Telefónica.

D’altra banda, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport promourà actuacions de reconeixement acadèmic en centres educatius d’FP dirigits als treballadors de Telefónica.