El col·legi Puértolas Pardo de l’Alcora s’ha omplit de números, incògnites, reptes i equacions en una altra multitudinària edició de la seua Trobada Matemàtica, que ha reunit en el centre educatiu a més de 220 xiquets i joves d’un total de 12 col·legis de tota la província.

En aquesta quinzena edició, en la qual alumnes des de cinqué de Primària fins a quart de Secundària es van enfrontar a tota mena d’exercicis matemàtics, els guanyadors en les diferents categories van ser els joves Daniel Pesudo Lorente, Raguen Bouremoum i Iñaki Chong Gimeno (del col·legi Agora Lledó International School de Castelló), Rafael Villa Miralles (Nuestra Señora de la Consolación de Castelló), Inés Borrás Villanueva (Nuestra Señora de la Consolación de Nules) i Nicolás Fabregat Mor (Puértolas Pardo de l’Alcora). Uns estudiants que van demostrar la seua vàlua i enginy sobre el paper.

Tots ells, al costat dels alumnes que van aconseguir la segona i tercera posició en cadascuna de les diferents modalitats (que es van establir segons l’edat dels participants) van rebre els seus corresponents trofeus en el lliurament de premis, un acte que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcora, així com de diferents entitats i empreses del municipi. Aquesta gala es va celebrar en la sala d’actes de Caixa Rural de la localitat i va comptar amb la ponència titulada Missatges ocults i les matemàtiques, a càrrec de José Ignacio Mestre Miravet, graduat en Matemàtica Computacional.

CARTELL GUANYADOR

Cal destacar que el cartell anunciador de la decimoquita edició de la Trobada Matemàtica va ser obra de Carmen Grau Martínez, alumna de tercer d’ESO del Col·legi Nuestra Señora de la Consolación de Borriana, doncs va resultar la gran guanyadora del concurs de cartells que cada any convoca la Fundación Colegio Puértolas Pardo per a anunciar aquesta cita matemàtica.