La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat la IV Jornada de Participació i Intercanvi de la Comunitat Educativa amb el títol Edusiona’t: bones pràctiques, una sessió centrada en la innovació educativa a les aules.

La cita, que tindrà lloc el 23 de febrer al Palau de Congressos de València, està adreçada a docents de tots els nivells educatius, gestors culturals, bibliotecaris, estudiants i professorat universitari en general. Les inscripcions es van tancar el passat 10 de febrer.

La jornada Edusiona’t: bones pràctiques té com a objectiu compartir interessos i propostes, així com reflexionar sobre les bones pràctiques educatives en l’educació de la Comunitat Valenciana, posant en valor la creativitat en l’aula i les experiències dels centres educatius.

LES CONFERÈNCIES

La sessió educativa comptarà amb les conferències de Franc Poti, expert en intel·ligència creativa, i Anna Forés, experta en pedagogies innovadores. Cal recordar que Poti és conegut per impartir seminaris sobre creativitat, innovació i estratègies de negociació i conflicte. Per la seua part, la pedagoga Anna Forés ha escrit nombrosos llibres i publicacions sobre didàctica i propostes metodològiques, neurodidàctica, l’assertivitat i la resiliència en entorns socioeducatius, innovació pedagògica i entorns virtuals d’aprenentatge.

Així mateix, en aquesta trobada educativa també es mostraran els treballs d’innovació que es realitzen en centres educatius valencians. Un dels col·legis participants será el CEIP Lluís Revest de la ciutat de Castelló, qui exposarà el seu model junt a altres centres com el CEIP Fernando de los Ríos (Burjassot) i l’IES Número 1 (Requena). A més, l’IES Rodrigo Botet (Manises) actuarà amb la seua Botet’s Band, i l’IES La Senda (Quart de Poblet) interpretarà el tema Invisibles: un musical de valors.