Torreblanca estrenarà aquesta setmana el nou skate park i pista de pump track que portarà el nom del pilot Joan Barreda Bort. L’acte de presentació de la nova infraestructura va comptar amb la presència del pilot local, que va fer un buit en la seua atapeïda agenda per a estar present en aquest esdeveniment, en el qual també va estar present l’alcaldessa de la localitat, Josefa Tena.

Tena va assenyalar «que aquesta pista donarà l’oportunitat perquè la gent jove puga practicar esport», i va reconèixer la reeixida trajectòria esportiva de Joan Barreda, que ho va fer mereixedor que aquestes instal·lacions esportives porten el seu nom.

Per la seua banda, Barreda va mostrar el seu orgull per que la nova pista porte el seu nom, i va convidar als afeccionats més joves a aprofitar-ho per a la pràctica de l’esport. «Cal tenir ganes i ambició i superar els reptes que us poseu en la vida», va manifestar el pilot de Honda.

En el moment de la presentació encara quedaven xicotets detalls per definir per a obrir la pista, detalls que s’han solucionat i que ja permeten la seua obertura.

alternatives d’oci

L’objectiu de l’Ajuntament de Torreblanca és oferir noves alternatives recreatives i saludables als joves de la localitat. Aquesta infraestructura, que esta instal·lada en un solar municipal existent junt a la zona esportiva, s’ha finançat amb el Pla 135 de la Diputació, amb un import total de 74.000 euros, al que se li suma un afegit de 22.000 euros per a completar el projecte.

Des de l’equip de govern local creuen, a més, que la idoneïtat de la ubicació va a atraure a nombrosos usuaris d’altres municipis.