El col·legi Puértolas Pardo de l’Alcora va acollir el lliurament de premis de la seua XIV Trobada Matemàtica a l’Auditori de la Caixa Rural. En aquesta edició, van participar més de 250 alumnes de diferents centres educatius de la província de Castelló.

L’acte va començar amb la xerrada de Julio José Moyano, professor ajudant doctor del Departament de Matemàtiques de la Universitat Jaume I i, després, es va procedir a l’entrega de premis en les diferents categories, des de 5é de Primària fins a 4t d’ESO, i també al guanyador del disseny del cartell, Josep Clar Martí.

El primer premi de 5é de Primària va anar a parar a Carlos Piquer Monzonís (col·legi María Rosa Molas, d’Onda), mentre que Rayan Bouremon (Ágora Lledó International School, de Castelló) es va alçar com a guanyador en la categoria de 6é de Primària. I en les quatre categories d’ESO, els vencedors van ser Enrique Remón Valls (Nuestra Señora de la Consolació, de Castelló), Nicolás Fabregat Mor i Elena Ferrés Gasch (Puértolas Pardo, de l’Alcora) i Santiago Díaz de Rábago Aguirre (Ágora Lledó International School, de Castelló).