Els alumnes castellonencs de-senpolvan ja les seues sabatilles d’esport per a preparar-se per a la quarta edició del la Cursa Correm per Celia, Marta i María, un esdeveniment organitzat pel col·legi Blasco Ibáñez de la ciutat i que compta amb la col·laboració de l’Ampa i de l’Ajuntament de Castelló. Amb els preparatius ja en marxa, des del centre expliquen la seua voluntat per a intentar «aconseguir quilòmetres d’esperança per a aquestes tres xiquetes».

L’any passat, aquesta activitat va aconseguir superar els 1.500 escolars i es va recaptar prop dels 8.000 euros, unes xifres que esperen que s’incrementen el proper 20 de desembre.

Des del col·legi realitzen una crida a la col·laboració ciutadana. «Existeixen moltes maneres de col·laborar: sent voluntari, amb aportació econòmica, donant regals per al sorteig o productes per a l’avituallament, venent rifes a amics i coneguts, patrocinant les despeses de la carrera... Qualsevol ajuda compta i es necessita», expliquen. I, de segur, que la solidaritat dels castellonencs serà més que visible aqueix dia.