L’Ajuntament de l’Alcora ha anunciat la convocatòria del XII Concurs de Narrativa Escolar de l’Alcora, on poden participar tots els alumnes que hagen estat seleccionats en els concursos de narrativa de cada centre educatiu.

Les categories establertes són les següents: alumnes de 1r cicle de Primària, alumnes de 2n cicle de Primària, alumnes de 3r cicle de Primària, alumnes de 1r cicle d’ESO, alumnes de 2n cicle d’ESO, alumnes de Secundària postobligatòria (Batxillerat i cicles formatius) i alumnes d’FPA.

El concurs serà de creació literària en prosa i el treball podrà anar acompanyat d’il·lustracions creades per l’alumnat, que també seran avaluades. Les narracions han de ser individuals, de creació pròpia, de tema lliure i escrites en valencià, i el professorat s’encarregarà que el treball de l’alumnat es faça a l’aula en el cas dels xiquets més xicotets.

Cada centre docent pot presentar fins a tres treballs per categoria i han de presentar-los abans del 24 de març. El lliurament de premis als estudiants tindrà lloc el dia 11 d’abril, ja que enguany el dia 23 d’abril està dins de les vacances de Pasqua.