La sala d’exposicions de la biblioteca municipal José Vicente Felip Monlleó de Nules va albergar la trobada de l’autor Vicent Usó amb alumnes de 4t d’ESO de l’IES Gilabert de Centelles sobre la seua obra La retratista d’ànimes. Un acte que s’emmarca en la programació organitzada per la Regidoria de Biblioteca per a commemorar el Dia Internacional de la Biblioteca, que es va celebrar el 24 d’octubre.

El regidor de Biblioteca, Antonio Romero, comenta que «és molt important acostar la biblioteca als més joves i activitats d’aquest tipus ens permeten donar-la a conéixer».

La programació es va tancar el divendres 27 d’octubre amb l’activitat Nit a la biblioteca, en la qual xiquets i xiquetes dels cursos 3r i 4t de Primària van realitzar tallers i jocs culturals a la biblioteca municipal i es van quedar a dormir acompanyats de monitors.

Per altra banda, els alumnes de 5é de Primària dels col·legis de Nules van participar en un taller de doblatge del 24 al 26 d’octubre, amb l’objectiu de promoure l’ús del valencià en l’escola i potenciar la seua presència en l’àmbit audiovisual, «actualemnt limitada», va explicar el regidor de Normalització Lingüística, Ramon Canut.