Els projectes Future assistants (IES Caminàs de Castelló), Paco Pen (IES Francesc Tárrega de Vila-real) i Roussé (IES Broch i LLop de Vila-real) han resultat guanyadors de la tercera edició del concurs Young Business Explorers organitzat pel Grup d’Innovació Educativa Edufin de l’UJI.

El concurs naix en el marc del projecte Fomentant els valors i competències emprenedores en diferents nivells educatius i està dirigit a centres de Secundària i cicles superiors de Formació Professional. Aquest té com a propòsit reforçar el desenvolupament de competències emprenedores mitjançant la simulació de projectes empresarials que contribueixin al desenvolupament econòmic i social, fomentar l’esperit emprenedor, la creativitat i les iniciatives des de fases primerenques de maduració de la idea i posar en valor el paper de la formació en la creació de noves empreses.

El comitè avaluador d’aquesta tercera edició del certamen, en la qual han participat un total de 19 equips representant a set centres de la província, ha estat format per Amparo Soler, Hugo Ferrer, David Baiona i Josep Ramos. Els mèrits que avalen els guardons han estat que representen una idea original, mostren viabilitat economicofinancera, responen a necessitats de fàcil segmentació i ser escalables des del punt de vista empresarial.