L’IES Joan Baptista Porcar de Castelló va celebrar per segona vegada la setmana de la sostenibilitat, un període durant el qual al centre es van dur a terme activitats amb la finalitat de conscienciar a alumnes i professors de la importància de la sostenibilitat i el medi ambient.

L’organització Oxfam Intermón va anar al centre per donar una xerrada als estudiants de primer de Batxillerat i 4t d’ESO sobre el perill del canvi climàtic a nivell social i les conseqüències de no mantenir un desenvolupament sostenible al món.

A més, els alumnes de primer, segon i tercer d’ESO també van participar amb tallers de reciclatge, realització de còmics i vinyetes, eixides al riu Millars, la visualització de la pel·lícula El olivo, de Iciar Bollaín... Per la seua part, els membres del Consell Mediambiental de segon d’ESO van donar una xerrada als alumnes de primer d’ESO sobre el reciclatge del paper.

L’activitat més destacada va ser un concurs de fotografia. La imatge guanyadora (a la foto) és la que, segons el jurat, reflectia millor les causes d’un desenvolupament no sostenible. L’alumne capaç de plasmar aquestes idees en una foto va ser el guanyador.