Entre el 13 de gener i el 19 de febrer, l’IES Ramon Cid de Benicarló va acollir a quatre estudiants procedents del Gymnázium bilingválne, centre d’educació Secundària de Zilina (Eslovàquia). Ana, Katerina, Alexandra i Diana van arribar a la localitat com a resultat d’un conveni de col·laboració que es va signar entre els dos centres educatius.

Aquestes estudiants també participaran, juntament amb altres estudiants de Zilina i 24 alumnes de Benicarló, en l’intercanvi d’estudiants entre els dos països que es produirà durant el proper mes de maig.

AGRAïMENTS

L’equip directiu de l’IES Ramon Cid va voler agrair a Núria, Claudia, Irene i Lara, així com a les seves famílies, «la seva valuosa col·laboració, ja que sense elles, que les han acollit a casa sense esperar res a canvi i les han tractat com un membre més de la família, aquest projecte no hagués pogut tindre lloc».

Des de l’equip directiu del Ramon Cid també es va voler agrair a tot el claustre de professors «el seu treball desinteressat, que ha fet possible aquesta iniciativa».

«Considerem que ha sigut una experiència molt positiva que enriqueix a tota la comunitat educativa», van incidir des de la direcció de l’institut de Benicarló, remarcant la idea de que aquest tipus d’intercanvis són molt valuosos en la vida de l’estudiant, que pot gaudir d’altres cultures i practicar altra llengua.