Un grup d’alumnes de diverses classes de l’IES Sant Mateu van realitzar el passat 12 i 13 de gener una interessant excursió a terres catalanes, acompanyats per els mestres Javiera Collado, Paco Calabuig i Núria Carod. En concret, els estudiants van viatjar a Barcelona per a realitzar una sèrie d’activitats que, a més de ser divertides, van ser molt valuoses des del punt de vista educatiu.

Així, el matí del dia 12 els alumnes van visitar el Teatre Nacional de Catalunya, situat a la plaça de les Arts. Allí van conèixer què tipus d’obres es representaven i també la moderna i peculiar arquitectura d’aquest edifici.

Per la vesprada, l’expedició es va traslladar fins a les instal·lacions de TV3, on els estudiants van tindre l’oportunitat d’assistir com a públic a la gravació d’un popular programa de la cadena, anomenat Tot o res.

Al dia següent, i per a tancar l’excursió, el grup va visitar el Museu de la Ciència i Tecnologia de Terrassa, situat en una antiga fàbrica tèxtil de la Rambla de Egara, un edifici que és un dels principals exemples de l’arquitectura modernista de Catalunya.