La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, i el president del patronat de la Fundació Balaguer-Gonel Hermanos i vicepresident del Consell Social de l’UJI, Ernesto Tarragón, han fet lliurament de 17 ajudes. Aquestes consisteixen en poder cursar a l’UJI estudis de postgrau i per a estades d’investigació d’estudiantat de doctorat que realitza tesis doctorals que opten a la menció internacional corresponents al curs acadèmic 2018-2019.

Alcón ha aprofitat l’acte per a felicitar l’estudiantat pels seus mèrits acadèmics i ha agraït a la fundació i al president l’oportunitat que ofereixen a les generacions més joves amb aquestes beques. «Aquestes beques aposten per dues coses importants per a l’UJI: el reconeixement a l’esforç de les persones que volen continuar estudiant i la projecció internacional a través de la investigació», ha apuntat.

A més, la rectora ha reiterat la voluntat ferma de l’equip rectoral «d’aconseguir que cap persona quede exclosa de la Universitat per motius econòmics», així com el compromís de seguir treballant en l’oferta acadèmica per adaptar l’oferta d’estudis al mercat laboral, les inquietuds de l’estudiantat i les demandes del teixit productiu.