La programació cultural de març a Almassora posa l’accent principalment en el públic infantil. Així, la regidora atendrà la petició que li van traslladar els xiquets en el ple infantil amb la projecció de dues pel·lícules aptes per a la seua edat. El cicle va començar el passat diumenge a les 18.00 hores en la Casa de la Cultura, amb la projecció del filme Trolls, i el dia 19 arribarà el torn de Ballerina, que mantindrà horari i preu (5,30 euros).

Els més xicotets van ser també els protagonistes de la Nit a la Biblioteca. Els participants van passar la nit entre llibres després de sopar acompanyats per monitors. Abillats amb llanternes i sacs de dormir, van compartir l’aventura de llegir mentre jugaven.

La programació cultural de març inclou també teatre per als més xicotets. És el cas de la pallassa Pepa Plana i el seu espectacle L’atzar, el divendres 10 a les 22.30 hores en la Casa de la Cultura, dins de la Setmana de la Dona. L’entrada és gratuïta, prèvia recollida d’invitacions en www.almassora.es. Un dia més tard arribarà el torn de La cigarra i la formiga. El preu de l’entrada infantil és de 2,10 euros, mentre que els adults pagaran 5,30 euros.

CIRC A santa teresa

El cicle cultural inclou també Almassora Circ, amb l’espectacle La boite de bonheur, que representarà la companyia Purpurina Circus en la plaça Santa Teresa el dissabte 18 a les 18.00 hores. La programació conclourà el divendres 31 amb la comèdia Ric per no plorar-ne.