El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), amplia el seu programa #Cercles de mediació cultural per a joves a Vila-real amb el projecte Inflexions, de les mediadores Jodie Dinapoli i Elisa Matallin.

Aquest estableix un vincle cultural entre un grup de joves que, des de l’Espai Jove de Vila-real i l’entorn en què aquest centre es troba, participen, descobreixen, reflexionen i creen cultura a la ciutat. El programa consta de sessions centrades en el fet que els participants desenvolupen un aprenentatge personal i en equip, així com aptituds socials, emocionals, creatives i de coneixement.

Aquesta activitat busca dotar de veu i capacitat de lideratge la joventut, creadors de cultura del present i del futur. Es treballarà l’autonomia de decisió del grup a partir de l’ús d’eines quotidianes per a definir regles i accions en funció dels seus interessos, així com socialitzar per mitjà de les activitats artístiques i culturals programades a la ciutat.

El projecte es desenvolupa desde el 9 de febrer a l’Espai Jove de Vila-real, encara que la inscripció per als participants continuarà oberta durant aquesta setma. Els tallers es faran cada dissabte, en horari d’11.00 a 13.30 hores (inscripcions en el web www.consorcimuseus.gva.es). El programa #Cercles es va iniciar l’any passat 2018 amb tres projectes seleccionats per a Alacant, Castelló i València.