M orella va acollir el passat dia 12 les I Jornades de la Infància i l’Adolescència al saló de plens de l’ajuntament. Tècnics de diferents comarques van arribar a la ciutat per a participar d’aquestes jornades al voltant de l’experiència de Morella com a primera ciutat amb el segell CAI d’Unicef a la província de Castelló. Així, les jornades tracten d’afavorir la participació de diferents pobles i ciutats en aquest programa, involucrant als xiquets i xiquetes en la vida municipal.

La regidora d’Educació i Joventut, Judit García, va explicar que «a Morella comptem amb el Consell de la Infància, amb el qual ens reunim habitualment de manera que ens traslladen les seues preocupacions i s’impliquen en les decisions que els afecten directament». «Nosaltres hem explicat l’experiència que durant aquestos anys hem tingut amb el Consell de la Infància per tal que els tècnics ho puguen traslladar», va detallar la regidora.

Durant aquestes jornades diferents organismes van explicar les seues experiències i projectes. Marlen Perkins, coordinadora d’Unicef de la Comunitat Valenciana, va exposar el projecte CAI d’Unicef. Després, Pep Castellano, tècnic de l’IVAJ a Castelló, i Zaira Fabregat, tècnic de la Xarxa Jove als Ports, van realitzar una xerrada sobre la participació en la infància i l’adolescència.