La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport convoca una activitat audiovisual per a commemorar el 70é aniversari de la Declaració dels Drets Humans. L’activitat té com a finalitat apropar a l’alumnat i al professorat el coneixement i el valor dels 30 articles de la Carta dels Drets Humans.

Amb aquesta activitat, des d’Educació es fa una crida a les escoles i als instituts a participar en la gravació i l’edició d’un clip audiovisual en què s’enunciarà oralment cada un dels Drets Humans assignats, per a conformar així un mural amb tots els punts de la Declaració.

L’objectiu del projecte que promou i coordina la Conselleria és impulsar la reflexió en l’alumnat sobre els valors que destaca la Carta dels Drets Humans per tal de desenvolupar el pensament crític.

objectius

També se centra a donar suport al professorat per a la planificació i avaluació de la competència social i cívica a partir dels valors que promou la Carta dels Drets Humans i preparar l’alumnat per a l’exercici de la ciutadania democràtica, la solidaritat i la tolerància entre les persones i els pobles per poder interactuar i participar socialment en conseqüència.

El Mosaic audiovisual dels Drets Humans es presentarà a Castelló de la Plana en la jornada educativa Edusiona’t, dedicada als Drets Humans, que se celebrarà el 24 de març.

Fins al 28 de febrer es podran enviar els treballs a Conselleria.