La regidora d’Igualtat de Benicàssim, Vanessa Batalla, va convocar el Consell d’Igualtat Municipal per a abordar la preparació de la celebració del Dia Internacional contra la violència contra les dones el 25 de novembre.

Dins de la campanya Tots els 25 són 25 de novembre, es va impulsar una acció que culminarà també en la celebració del pròxim mes i que cerca implicar als més xicotets de la localitat en la sensibilització contra la violència. En aquest cas, la Regidoria d’Igualtat i la d’Educació van a col·laborar perquè els xiquets i xiquetes dels centres educatius de la localitat elaboren dibuixos o manualitats per a crear un mural d’homenatge a les víctimes de la violència de gènere.

«Hem triat la figura de la papallona per a il·lustrar aquest homenatge. El motiu ha sigut per a facilitar la seua confecció als bebès de les escoletes, que podran fer-ho amb pintura de mans, en ser una imatge molt senzilla. A més, la liviantat de la papallona i la seua analogia amb la llibertat i l’aire, serveix també de simbolisme a aquest homenatge dels xiquets i xiquetes de Benicàssim a les dones que han patit violència», va explicar Batalla.

La regidora d’Igualtat ha anunciat també, dins del Consell d’Igualtat, que en la celebració del 25 de novembre hi haurà un acte en el qual s’homenatjarà a totes les associacions, col·lectius i persones que durant tot enguany han participat desinteressadament en la campanya Tots els 25 són 25 de novembre.

col·laboració

«Volem reconèixer l’altruisme i l’especial sensibilitat de tots els col·lectius, que són molts, des de comerciants, associacions esportives, fotògrafs, artistes, associacions cíviques, ONG’s i una infinitat de gent més, que no han dubtat a liderar algunes de les accions que s’han desenvolupat els dies 25 de cada mes».