L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, i els membres del Consell d’Alumnes del col·legi Santa Àgueda van mantenir una profitosa reunió en la qual els xiquets i xiquetes van transmetre a Marquès les seues inquietuds i les necessitats del centre, i al seu torn la primera edil els va explicar aspectes administratius que els estudiants desconeixien.

En un exercici de participació i ciutadania, els xics i xiques de tots els cursos de Primària van traslladar la seua preocupació per alguns desperfectes i necessitats del col·legi. Els alumnes van remetre una carta a l’alcaldessa explicant-li que, amb l’ús, algunes dependències del col·legi necessitaven arreglar-se i que la convidaven a anar a revisar-les amb ells i poder així explicar-li com millorar l’estat del centre.

En la biblioteca del col·legi, el Consell d’alumnes li va agrair la seua visita i li va reiterar la petició dels arranjaments com a reposició d’algunes rajoles, col·locació de xarxes en les porteries, reparació dels lavabos del menjador del centre.

Marqués els va explicar que algunes de les peticions que realitzaven els alumnes corresponien a l’ajuntament i unes altres, de major envergadura a la Conselleria. Així, l’alcaldessa es va comprometre a escometre la reparació de totes les que depenen del consistori durant els mesos d’estiu, per a no entorpir el funcionament de les classes i, a més, transmetrà a la Conselleria la necessitat que assumisquen les que són de la seua competència.

«Els nostres xiquets i xiquetes mereixen la millor atenció. Posen tot el seu esforç per a estudiar i créixer i la nostra responsabilitat és facilitar-los les millors eines perquè puguen triomfar en la seua etapa educativa. A més és important que també en l’etapa escolar s’aprenga ciutadania», va explicar Marqués.