+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

català

Nou instituts es sumen a la Lliga de Debat

 

21/01/2020

Un total de 13 equips de nou instituts d’Educació Secundària de la província de Castelló competiran enguany en la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Universitat Jaume I, que es desenvolupa a la Facultat de Ciències Humanes i Socials fins al divendres. Així, alumnes dels IES Botànic Cavanilles, Ximén d’Urrea, Honori Garcia, Álvaro Falomir, Betxí, Benassal, Matilde Salvador, Broch i Llop i Benigasló es sumaran a la competició per a parlar sobre el tema elegit per a aquesta edició: La tecnologia augmenta la felicitat?

El campió d’aquesta lliga representarà l’UJI en la Lliga de Debat Interterritorial que organitza la Xarxa Vives d’Universitats i que tindrà lloc a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona del 22 al 24 d’abril de 2020.

Es tracta d’una activitat que aporta un espai de formació on els estudiants d’ESO i de Batxillerat aprenen a parlar en públic, a treballar en equip i a saber defensar un tema tant a favor com en contra, utilitzant el català com a llengua vehicular.