El CEIP Nou Pedro Alcázar de Nules va estrenar una nova biblioteca amb un acte de presentació de l’espai protagonitzat pels alumnes del centre, els quals van llegir i recitar alguns poemes i contes relacionats amb l’hàbit de la lectura i les biblioteques.

L’alumnat va estar acompanyat en aquest esdeveniment per l’alcalde de la localitat, David García; la presidenta de la Caixa Rural Sant Josep de Nules, Marisol Ballester; el director de la Caixa Rural Sant Josep, Pepe Estañol; la inspectora de la Conselleria d’Educació, Marisol González; l’il·lustrador Toni Cabo i una representació dels mestres i l’AMPA del col·legi.

La directora del centre escolar, Carmen Ballester, va agrair l’esforç fet per l’Ajuntament de Nules per la consecució del centre nou, que s’ha estrenat definitivament en el present curs escolar.

L’escriptora i actual inspectora d’educació de la població, Marisol González, i l’il·lustrador Toni Cabo, autor de la decoració de la biblioteca, van signar alguns exemplars de llibres seus que passaran a formar part del fons literari del centre.

sense barracons

Cal recordar que després de vuit anys, els alumnes ja no estan en barracons i han començat el nou curs amb unes instal·lacions en condicions.

Les obres de construcció d’aquest centre educatiu han consistit en sis aules d’Infantil, dotze aules de Primària, menjador i gimnàs, amb un import de més de tres milions d’euros sufragats per la Conselleria d’Educació.

Les obres van finalitzar al gener, però en aqueix moment només van poder traslladar-se els alumnes de Primària. Ara, ho han fet els de Infantil.