Els escolars de la població de Nules han participat, un any més, en el curs d’educació viària amb el qual es pretén ensenyar i conscienciar els més menuts sobre diferents conductes relacionades amb el trànsit. Els guanyadors d’aquesta edició han sigut els alumnes de 4rt de Primària del CEIP Cervantes i els estudiants de sisé de Primària del CEIP Lope de Vega. Tots ells han rebut per part de l’alcalde i regidor de Seguritat i Policia Local, David García, i del professor del curs, l’oficial de la Policia Local Ernesto Hurtado, el premi corresponent.

Cal destacar que el contingut de las classes s’adapta a l’edat dels alumnes participants en el curs, tant en la teoria com en les diferents activitats i suport audiovisual.

La iniciativa pretén «interactuar amb ells mesclant contingut teòric amb cançons, vídeos o jocs per a fer que les classes siguen amenes i facilitar l’aprenentatge», ha explicat García. En concret, el curs d’educació viària s’ha impartit als alumnes de quart i sisé de Primària dels col·legis Cervantes, Jaume I, Pedro Álcazar, Lope de Vega, Pío XII i La Consolació.