+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

INICIATIVA

Nules reparteix 1.600 mantes escola als centres educatius

Amb aquesta acció, l'Ajuntament vol protegir del fred en les aules als alumnes d'Infantil i Primaria

 

El consistori ha repartit les mantes a tots el centres educatius de la localitat. -

N. G.
26/01/2021

L’Ajuntament de Nules, mitjançant la Regidoria d’Educació, ha repartit un total de 1.600 mantes escola als centres educatius de la localitat, per a així protegir del fred en les aules a l’alumnat d’Infantil i de Primària.

En concret, d’aquesta iniciativa s’han beneficiat els escolars de P3, P4 i P5 d’Infantil i de primer, segon i tercer cicle de Primària, del CEIP Pío XII, CEIP Jaume I, CEIP Cervantes, CEIP Lope de Vega, CEIP Nou Pedro Alcázar i del Col·legi Consolación, a més dels xiquets d’un i dos anys de l’Escola Infantil Ls Gorriones.

PROTOCOL COVID

La regidora d’Educació de la localitat, Rosa Ventura, ha assenyalat que «amb la donació d’aquesta manta escola a cadascú dels escolars de tots els col·legis del municipi, tant públics com a concertats, i de l’escola d’Infantil, es vol donar solució a un problema que hi ha a les aules que, pel protocol covid, tenen que tindre les finestres obertes per a ventilar l’espai. No obstant això, en aquests moments i seguint els protocols marcats per la Conselleria, les escoles del nostre municipi combinen la calefacció amb la ventilació d’espais, tan necessària pel covid. D’aquesta manera, davant aquesta coplicada situació, aquesta manta escola ajudarà a que l’alumnat estigue millor en les aules».