La localitat de Nules ja està inmersa en els preparatius de la quarta edició de les seues Jornades Educatives per a Famílies, Docents i no Docents, que es celebraran el proper cap de setmana amb dues jornades que es convertiran en el punt de trobada per a la comunitat educativa. Així, el Teatre Alcázar acollirà diferents conferències i sessions pràctiques en les quals es tractaran diversos assumptes d’actualitat relacionats amb el clima, la mobilitat, el reciclatge, la inclusió o la coeducació, entre altres.

La jornada del divendres consistirà en la presentació d’aquesta cita educativa en la que participaran expertes com Eva Solaz, qui presentarà el projecte Programa RETO. I el dissabte, la jornada es centrarà en els propis alumnes, tant de la localitat com d’altres punts de la província. Després de la xerrada titulada Emergència climàtica, com eixim d’aquesta?, a càrrec de Serafín Huertas (tècnic del Centre d’Educació Mediambiental de la Comunitat Valenciana), pujarà a l’escenari el CEIP José Iturbi de Borriana per a tractar el tema de la sostenibilitat amb la conferència Què fem amb la roba?, una activitat a la que li seguirà la sessió del CEIP Blasco de Alagón (Vilafranca) en la qual parlarà sobre els patis coeducatius.

El torn dels més majors arribarà un poc més tard. Els instituts Gilabert Centelles (Nules) i el Bovalar (Castelló) centraran l’atenció del públic amb les seues conferències titulades La Cassola de Marta i Sensibilització i empoderament de la comunitat educativa com a base de la inclusió.