L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), depenent de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha iniciat la inscripció en les 433 places adjudicades en els campaments d’estiu 2019 per a adolescents i joves de 12 i 17 anys, que es realitzaran en els albergs de la Comunitat Valenciana de Biar, Benicarló, Benicàssim i Piles i d’altres comunitats autònomes, dins del programa Viu Jove.

En total, participen 433 joves en les 17 propostes amb tres edicions de Summer Camp Biar, dues edicions de la nova proposta Ramonets Camp’N’Roll a Biar i dues d’activitats nàutiques amb anglés a Benicàssim English and Sailing, així com 10 campaments d’intercanvis juvenils. Aquests 10 campaments inclouen cinc d’activitats de temps lliure i nàutiques a Benicàssim, Benicarló i Piles i altres cinc campaments de multiaventura, naturalesa, temps lliure i cinema en Donetztebe, Alquézar, El Pueyo de Jaca, Osa de Montiel i Solórzano.

En totes dues modalitats, els campaments es desenvolupen en els albergs de la Comunitat Valenciana i altres comunitats autònomes amb activitats d’oci educatiu i inclusiu amb la finalitat de promoure la participació i l’intercanvi d’experiències i fomentar al màxim els espais de trobada i de debat.

Els 17 campaments inclouen tres edicions de Summer Camp Biar en l’alberg juvenil de Biar, per a joves de 12 a 14 anys, que tindran lloc als mesos de juny i juliol.