L’Ajuntament de Castelló ha aprovat per unanimitat la sol·licitud a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per a la delegació de les competències en matèria d’infraestructures educatives per a les actuacions de rehabilitació als CEIP Juan Sebastián Elcano i Mestre Canós. Concretament. Tal com ha detallat el regidor d’Educació, Enric Porcar, «es tracta d’una rehabilitació integral en el Mestre Canós i un enderrocament i construcció nova al Juan Sebastián Elcano».

Es tracta de «dues escoles que ja tenien uns projectes redactats i que per tant l’elaboració de la memòria valorada i de la periodificació d’anualitats ha sigut més ràpida i més senzilla que en les dues escoles que ja havíem sol·licitat aquesta demanda», va manifestar el regidor.

Aquests dos col·legis se sumen als dos que ja s’havien sol·licitat i que ja han estat resolts a proposta del conseller d’Educació, Vicent Marzà: l’Herrero i el Vicent Marçà. «Portarem l’acceptació a plenari de les competències per a la construcció via Edificant de les escoles Herrero i Vicent Marçà, i esperem tindre també en breu les de Mestre Canós i Elcano”, va explicar Porcar. Són, en total «19 milions d’euros que es van a invertir en 4 escoles en els pròxims anys».