El Laude British School of Vila-real (Laude BSV) traslladarà les seues classes al Centre Comercial Salera de Castelló els dies 2 i 3 de desembre per a compartir amb els ciutadans de la capital de la Plana la seua passió per l’aprenentatge. Laude BSV presentarà el primer Pop-Up School a Europa amb l’objectiu de mostrar les tècniques d’ensenyament aplicades en el centre i donar a conèixer el currículum britànic a tots els interessats, en una jornada de portes obertes.

Aquest esdeveniment inclourà classes obertes al públic de Ciències, Matemàtiques i Art, impartides en anglès per docents natius del centre amb àmplia experiència. Al mateix temps, els assistents podran gaudir d’un recital de cançons nadalenques a càrrec del cor escolar, que tindrà lloc el dissabte 2 de desembre a les 18.00hores.

sense límits

Alan Taylor, el director del centre educatiu, comenta: «Gràcies a la nostra llarga trajectòria oferint el millor de l’educació britànica, volem compartir el nostre amor per l’aprenentatge amb la nostra comunitat. I Salera, un centre on les famílies es reuneixen per a gaudir del temps junts, és el lloc perfecte per a realitzar aquesta iniciativa. Estem entusiasmats amb aquest projecte i el nostre Pop-Up School; envia un missatge clar que l’aprenentatge no té límits i que millorar és el que ens guia».