What llaure we made of? Cultural heritage of Croatia, Germany and Spain. Així és com es titula el nou projecte Erasmus+ que el centre Ramiro Izquierdo de Castelló durà a terme amb estudiants de Secundària durant els dos pròxims cursos escolars.

«El projecte abasta el patrimoni cultural de Croàcia, Alemanya i Espanya i pretén donar a conéixer als seus alumnes temes tan interessants com l’art, les tradicions populars i la gastronomia existent en aquests tres països», han explicat des del centre.

Les activitats es duran a terme en una plataforma en línia amb alumnes de tercer d’ESO i un total de 20 estudiants podran beneficiar-se de les tres mobilitats finançades pel programa Erasmus+, visitant Croàcia i Alemanya i, a més, allotjar als seus companys a Espanya.

«En cadascun d’aquests intercanvis escolars, cinc alumnes de cada país es desplaçaran durant una setmana al país amfitrió acompanyats per dos professors per a dur a terme activitats relacionades amb el projecte», avancen els responsables.

Es tracta del segon projecte Erasmus+ que el centre públic Ramiro Izquierdo realitza des que va emprendre la seua aventura d’internacionalitzar les seues aules.