+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

salut

Recomanen un control dental dels escolars

 

18/10/2016

Els especialistes adverteixen: després de l’estiu, amb la tornada a l’escola, és l’època més propícia per a l’aparició de càries infantils. Per aixó, des del Colegio Oficial de Dentistas de Castellón (CODECS) indiquen aquest moment com l’adequat per a fer una revisió mèdica.

I es que l’estiu és l’estació de l’any més perniciosa per a la salut bucodental dels més xicotets, doncs no solament disminueix en freqüència i intensitat la higiene oral, sinó que a més augmenta la ingesta de sucres, derivada de l’àmplia oferta de gelats i refrescs, i es registra un major nombre de traumatismes en la dentició durant la pràctica d’activitats aquàtiques.

Els professionals de l’odontologia de la província recomanen les revisions periòdiques en xiquets des de l’erupció de la primera dent per a habituar-li al mitjà odontológic i instruir als pares en mesures preventives d’higiene oral i dietètiques amb les quals evitar l’aparició de càries. La freqüència de les revisions dependrà del risc individual de cada pacient.