Arranca la sexta edició del cicle Educació Conscient, Educació Valenta, organitzat per l’Ajuntament de Benicàssim, que comptarà amb tallers de joc, el proper dia 8 de novembre a les 18.00 hores a l’Escola Infantil Municipal Pintor Tasio. Una primera activitat que està adreçada a pares i mares i en la qual s’ensenyarà a les famílies a connectar amb els seus fills a través de senzilles activitats que poden resoldre els problemes de comportament i, al mateix temps, ajudar a millorar la salut emocional dels més petits.

Altre dels tallers es celebrarà al dia següent, el 9 de novembre, en aquest cas amb la participació de tota la família (pares, mares i fills d’entre 3 i 8 anys) i l’escenari serà l’Escola Infantil Municipal Doloretes, a partir de les 9.30 hores. En aquesta sessió, els assistents podran participar en divertides activitats dissenyades per a millorar el vincle pare/mare-fills a través de cançons, jocs no competitius i activitats especials per a aliviar tensions mitjançant la risa.

ACTIVITAT GRATUÏTA

Cal recordar que els tallers són totalment gratuits però, degut a que els grups són molt reduïts, és necessària la inscripció prèvia, que començarà el 28 d’octubre i finalitzarà el 5 de novembre.