L’Escola Infantil d’Orpesa va ser l’escenari d’una divertida trobada entre joves i majors de la localitat, que es van unir per a oferir un espectacle musical dedicat als xicotets del centre, amb motiu de la celebració de la Setmana del Llibre. L’alcalde, Rafael Albert, i la regidora de Cultura, Mari Carmen Taulé, van estar presents en la cita.

Fins a l’escola va acudir una representació de dotze xiquets i xiquetes de 2n de Primària dels col·legis Deán Martí i La Mediterrània, així com diversos membres del Centre Integral de Majors (CIM). Junts van interpretar i van ballar diverses cançons infantils, seguides amb molta atenció pels xiquets de l’Escola Infantil.

De fet, en l’última part de l’espectacle es van animar i es van posar a ballar al costat dels alumnes més majors, en un gran ambient de festa.

Posteriorment, una usuària del CIM els va explicar un conte, la coreografia del qual corresponia amb diverses postures de ioga, que els xiquets i xiquetes van imitar com van poder. En el relat, els protagonistes eren els animals, les postures i moviments dels quals s’intentaven replicar en el context d’una divertida història.

La intenció era familiaritzar als més xicotets d’Orpesa amb aquesta disciplina, perquè en el futur els siga familiar i s’animen a la seua pràctica.

En agraïment, els alumnes més xicotets van regalar un marcapàgines als alumnes del Deán Martí i La Mediterrània i un quadre als usuaris del CIM. Tots dos obsequis van ser elaborats pels alumnes de l’Escola Infantil d’Orpesa durant les seues classes. Tots els participants d’aquesta trobada intergeneracional van gaudir molt, per la qual cosa amb tota seguretat s’organitzarà un altre similar en el futur.