Concerts, esports, balls, xarrades, conferències, exposicions, tallers, concursos, idiomes... Aquestes són solament algunes de les activitats que els joves de Castelló poden gaudir gràcies a la #rutacatorze35, un programa oferit per l’Ajuntament que ha començat aquesta setmana i que es desenvoluparà fins al pròxim mes de juny els divendres i els caps de setmana.

Aquesta ruta té la peculiaritat de que es celebra en diferents espais de la capital de la Plana, com cafeteries, centres d’ensenyament, centres esportius, comerços, espais públics, centres socials i culturals ... i, per descomptat, en el Casal Jove.

La Regidoria de Joventut de Castelló ja ha confeccionat el programa per a aquest mes i per al següent, que inclou interessants i variades activitats per a tots els joves de la ciutat.

presentació

Així, aquest divendres tindrà lloc la presentació de la #rutacatorze35 en la plaça Santa Clara, amb concerts de grups joves, animació en el carrer, masterclass de piano... L’endemà, en el comerç Homoludicus, hi haurà jocs de taula temàtics; en les Music Boxes de Tetuán XIV, sessions d’assaig gratuïtes, baptismes de busseig en la piscina Nados i, en el Casal Jove, música i ball, jocs de taula i videojocs.

El diumenge, en l’associació EspaiOrganic, hi haurà classes de ioga en sala d’11.00 a 13.00 hores, culminant d’aquesta manera un primer cap de setmana ple d’esdeveniments als quals els més joves podran acudir, el que serà un costum a Castelló fins que arribe l’estiu.

La participació en els esdeveniments contemplats en aquest programa, tots ells gratuïts, requereix d’inscripció prèvia, que es pot fer a través del blog de la Regidoria de Joventut o acudint 15 minuts abans al lloc en el qual es va a desenvolupar l’activitat, en el cas que encara hi haja places disponibles.

A més, mitjançant una inscripció prèvia es pot accedir a la programació completa a través del telèfon mòbil.