El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca de la Fundació Sindrome de Down de Castelló ha editat una nova guia dirigida a famílies, titulada M’expliques un conte? El document pretén orientar als familiars dels xiquets i xiquetes sobre el conte com a opció de regal per a aquest nadal.

En la guia s’arrepleguen les principals raons per les quals els contes són un gran regal i s’ofereixen les pautes bàsiques per a poder triar el més adequat en funció de les característiques del xiquet o xiqueta al que va a anar dirigit. Per a les professionals del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca, els contes són recursos pedagògics imprescindibles, ja que suposen una gran quantitat de recursos que ajudaran a fomentar el correcte desenvolupament dels xiquets.

La guia, que s’uneix a les nombroses publicacions que edita Síndrome de Down Castelló, pot ser llegida i descarregada des de la pàgina web de l’associació.

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca de la Fundació Síndrome de Down és un centre cofinançat per Conselleria de Benestar Social, que compta amb un equip interdisciplinari de professionals del desenvolupament infantil (pedagogues, logopeda, psicòloga i fisioterapeuta). El CDIAT atén a xiquets i xiquetes de 0 a 4 anys amb necessitats transitòries o permanents, considerant la seua globalitat i actuant a l’entorn familiar, educatiu, sanitari i social en el qual es desenvolupen.