La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Enric Porcar, ha presentat la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MiCe), un festival arrelat a la cultura valenciana que promociona l’alfabetització audiovisual a les aules per a infants i joves. En aquesta nova edició, la ciutat de Castelló acollirá una part d’aquesta mostra, concretament des del pròxim 18 de febrer fins al dia 22.

En aquest sentit, s’han programat diferents sessions en el Teatre del Raval, en horari de 10.00 a 12.00 hores. Les projeccions dirigides a alumnes de Primària dels centres educatius de la província tindran lloc els dies 18 i 19. En el cas dels estudiants d’Infantil, podran gaudir d’una projecció el dia 21, mentre que el torn per als joves que cursen Secundària, Batxillerat i cicles formatius arribarà el dia 22.

En cada filme, l’aforament serà de 180 places per a cada sessió i la duració dependrà del públic assistent. De fet, la projecció per a Infantil serà d’uns 68 minuts, mentre la de Primària i la de l’alumnat de Secundària, d’uns 98 minuts. L’entrada serà gratuïta fins a completar aforament i les reserves es faran a través del telèfon 964 233 824 o de l’adreça de correu electrònic inscripcio.educacio@castello.es.

El festival de cinema educatiu MiCe culminarà les seues jornades el dia 22 de febrer en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló amb la projecció de la pel·lícula germanokeniana titulada Supa modo, dirigida a l’alumnat de Secundària dels centres de Castelló.