La Regidoria d’Educació de Castelló ha programat una nova edició de la Campanya de Teatre Escolar dirigida tant als alumnes de Primària com de l’ESO. A partir de tres representacions teatrals de qualitat «es pretén un acostament a aquesta disciplina, a més d’aprofundir en els beneficis que aporta als xiquets i xiquetes, especialment en els camps de les relacions interpersonals i la creativitat», assenyala el regidor Enric Porcar.

Els xics i xiques de tercer i quart de l’ESO participaran en la iniciativa a través del format denominat teatre fòrum, que consta de dues parts. Primer, un grup d’actors i actrius representarà Com quedem?, una història que planteja una problemàtica social sensible per al públic assistent. A la conclusió, es convida a espectadors i espectadores a pujar a l’escenari, interpretar a un dels personatges proposats i desenvolupar un paper diferent de l’original.

Es celebraran deu actuacions en el Teatre del Raval, del 23 al 27 del present mes d’octubre, en sessions de matí (9.00 i 11.30 h.).

més teatre

L’activitat proposada per als xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària són dues obres: Los primeros burritos, un espectacle de titelles per als més xicotets (aquesta setmana, amb dues representacions matinals, a les 9.45 i a les 11 hores); i El pessic de l’amor, una relectura de Romeu i Julieta, per als alumnes de tercer a sisé de Primària, en idèntic horari, però del 13 al 17 de novembre.