+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Torreblanca fa el pati del col·legi més segur

L’Ajuntament substitueix mobiliari de ferro i instal·la diverses proteccions

 

Millores. Imatge d’una activitat celebrada al pati del CEIP Torreblanca. -

16/01/2018

L’Ajuntament de Torreblanca ha escomès diferents actuacions al pati d’Infantil del CEIP Torreblanca del municipi orientades a millorar les condicions de seguretat d’aquest espai públic destinat al joc dels xiquets i xiquetes.

La Regidoria d’Educació ha invertit al voltant de 2.000 euros en aquesta intervenció, que ha consistit en la substitució de tres bancs de fusta i ferro per mobiliari de polietilè. A més, en els propers dies s’instal·laran diferents proteccions per als pals de fusta situats en aquest mateix pati. Aquestes accions responen a la necessitat d’atendre les peticions del professorat del centre i de millorar les instal·lacions.

El regidor d’Educació, Carlos Albert, ha destacat que «amb aquestes actuacions busquem incrementar la seguretat dels més menuts eliminant materials que puguen suposar un risc. Seguim millorant les instal·lacions del col·legi perquè l’activitat educativa es desenvolupe en les millors condicions».

A més, l’Ajuntament preveu eliminar els barracons de l’IES El Prat a través del Pla Edificant de la Generalitat. El nou edifici albergarà un total de 24 aules d’ESO, Batxiller i Grau i es construirà en el solar contigu, cedit per l’Ajuntament a Conselleria. D’aquesta manera, s’evitarà el trasllat de l’alumnat a altres instal·lacions. La previsió és que l’adequació del solar comence en 2018.