El Pavelló Poliesportiu Carlos Taulé d’Orpesa va ser l’escenari d’una trobada regional de clubs de taekwondo, en la qual van participar més de 120 xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 4 i els 13 anys, pertanyents a 11 clubs de Benicàssim, Orpesa, Cabanes, la Vall d’Alba, Morella, Cantavieja i Tarragona.

El torneig va comptar amb la participació de grans mestres com a jutges de la competició, com és el cas del mestre Alberto González, 7è Donen, i el mestre Fernando Zabini, 5è Donen. Com va explicar Yulier Costas, 1er Donen, l’objectiu era que els més xicotets puguen començar a competir per a perdre la por i adquirir experiència, a més de motivar-los per a continuar amb la seua formació.

Tot açò unit a l’oportunitat de ser amfitrions d’una competició, visibilizant aquest esport entre els veïns de la localitat, la qual cosa també resulta important per al club organitzador, la Asociació de Taekwondo Tradicional, que compta amb més de 40 membres.

L’organització va lliurar una distinció a la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Orpesa, Sonia Bellés, pel seu recolzament en l’organització d’aquesta trobada. La responsable d’Esports assenyalava que «és un plaure per a nosaltres poder acollir aquesta competició i a aquest nombre de xiquets. Estic molt contenta que el club haja tingut aquesta iniciativa per a fomentar l’esport base i de veure el pavelló ple una vegada més».