Més de 250 xiquets i joves van participar dissabte passat a la Trobada Matemàtica del Col·legi Puértolas Pardo de l’Alcora, que enguany compleix la seua 13ª edició. La Trobada Matemàtica és un concurs d’exercicis matemàtics que organitza el centre educatiu a través de la seua fundació, i està dirigit a alumnes des de 5é d’Educació Primària fins a 4t d’Educació Secundària de qualsevol centre educatiu de la província de Castelló.

En la jornada, que va donar començament a les 10.00 hores, van participar alumnes de molts centres: CEIP Comte d’Aranda (l’Alcora), Col·legi Puértolas Pardo (l’Alcora), IES l’Alcalatén (l’Alcora), Col·legi Torrenova (Betxí), CEIP Pare Vilallonga (Borriana), Col·legi Ntra. Sra. De la Consolació (Borriana), Lledó International School (Castelló), Col·legi Ntra. Sra. de la Consolació (Castelló), CEIP Costur (Costur), Col·legi Ntra. Sra. de la Consolació (Nules), Col·legi Mare Mª Rosa Molas (Onda), Col·legi Verge del Carmen (Onda) CEIP Sant Joan de Moró (Sant Joan de Moró), Col·legi Verge del Carmen (Vila-real), Col·legi Fundació Flors (Vila-real) i Col·legi Ntra. Sra. de la Consolació (Vila-real).

Tots ells es van esforçar durant la jornada per a donar el millor de si mateixos. El cartell que anuncia aquesta edició de la Trobada Matemàtica és obra de María Gasch Ruiz, alumna de 4t d’ESO del Col·legi Puértolas Pardo, i que va resultar guanyadora del concurs de cartells convocat per la Fundació Col·legi Puértolas Pardo.

lliurament de pREMIS

El lliurament de premis d’aquesta 13ª edició de la Trobada es durà a terme en el saló d’actes de Caixa Rural L’Alcora el pròxim divendres 23 de març, en un acte que comptarà amb la ponència d’Ana Lluch Peris, professora de la Universitat Jaume I de Castelló.