Per segon any consecutiu, Nules serà punt de trobada del sector educatiu de la Comunitat Valenciana en albergar els dies 19 i 20 de gener les II Jornades Educatives per a Famílies i Docents, que tindran lloc al saló d’actes de la Caixa Rural Sant Josep. Es tracta d’una iniciativa amb la qual es pretén crear un fòrum de debat d’assumptes relacionats amb l’educació, en el qual participen tots els sectors implicats, tant els mestres i les famílies com les persones no docents que treballen en centres educatius.

Amb el lema Educació=consciència+cor+connexió, aquestes jornades tindran diverses ponències i experiències sobre diferents temàtiques, com ara les anomenades Les conductes dels menors. Tasca de tota una Comunitat Educativa; Com sona l’ESO!; Programa ECOSAFE. Atención plena basada en el yoga educativo; Viure les matemàtiques; Recicla l’escola: un camí cap a la sostenibilitat i la convivència; El ajedrez como herramienta educativa en el aula; Padrines i padrins de lectura; o Moments de trobada, moments de construcció, moments de processos i possibilitats, entre d’altres.

Entre les persones que participen en aquestes jornades es troben José Ramón Gamo, Luis Blasco de la Cruz o Pere Cervantes; a més d’equips o organitzacions educatives com ara Yoga Famiyoguis, Volando Cometas, CEIP Lope de Vega, CEIP Jaume I, CEIP Pío XII, CEIP Pedro Alcázar, Com Sona l’ESO o l’Escola Polinyà.

Per a promocionar les jornades es va fer un concurs per a la realització del cartell. Els guanyadors són alumnes de l’IES Gilabert de Centelles de Nules, Alejandro Alcalá Casaus, autor del cartell, i Nora Roig Bertomeu, autora del logotip.

Cal recordar que les inscripcions estan obertes fins al proper dia 12 de gener en l’adreça www.facebook.com/jornadeseducativesnules/, on es pot trobar tota la informació relacionada amb aquestes jornades.