La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha creat el cor infantil municipal, que oferirà la seua primera actuació en el mes de desembre.

El curs passat ja es va posar en marxa el projecte 3D al costat del Conservatori Professional de Música Francesc Penyarroja, que va facilitar que 50 alumnes de Primària dels diferents centres educatius del municipi tingueren l’oportunitat de formar-se en estes instal·lacions.

Una vegada finalitzat l’any escolar «no volíem que es quedara en una mera experiència per a l’alumnat que havia participat», va indicar la regidora de l’àrea, Carmen García. Així, es va optar per donar-li continuïtat per a que «estos xiquets i xiquetes segueixen aquest curs rebent formació musical gratuïta amb la professora Mariola Gallego en el col·legi públic l’Assumpció, els dilluns per la vesprada».

A més, el projecte 3D també segueix aquest curs en el Conservatori amb alumnat nou «i serà la pedrera que nodrirà el cor infantil municipal any rere any, perquè els xiquets que van participar l’any passat en esta experiència pilot i els seus pares s’han mostrat molt satisfets amb el seu desenvolupament i ens han agraït continuar».

El primer concert del cor infantil municipal tindrà lloc en el marc de la Fira de Nadal. L’edila ha destacat que «serà la posada de llarg d’un projecte en el qual hi ha posada molta il·lusió i que es basa en eixe treball que contribueix al fet que la Vall d’Uixó siga una ciutat educadora».