El divendres 5 i dissabte 6 de maig, l’IES L’Alcalatén de l’Alcora va presentar el seu projecte d’Innovació i Investigació Educativa, un musical anomenat Viatge Enlloc, que conta la història d’un grup d’adolescents.

Tot i que l’eix central és la història d’amor entre Tamara i Mario, també hi ha moments de festa, moments de rebel·lia, moments tristos i moments d’amistat sincera. El musical, dissenyat íntegrament pels alumnes, compta amb música, cançons, ball i actuació, amb una banda a l’escenari, que toca en directe tots els temes.

Des de la direcció de l’IES L’Alcalatén destaquen «la gran implicació del nostre alumnat en el projecte: hores i més hores d’assajos, molts d’ells en horari extraescolar, sense rebre mai cap queixa».

El dissabte van assistir les autoritats municipals, i representants del Cefire de Castelló. Tots van estar d’acord en «la importància d’aquest projecte per al progrés de l’educació».

El regidor Agustín Chiva va demanar la col·laboració del centre amb la causa de Máximo Mallol, un xiquet amb cervell poliquístic, que li impedeix realitzar quasi totes les funcions amb normalitat. Des de l’IES L’Alcalatén van acceptar immediatament.