L’IES Violant de Casalduch de Benicàssim acollirà el pròxim dia 13 de febrer l’actuació del grup Senyor President, de l’Alcora. El concert forma part del cicle Músics de prop, que porta fins al centre educatiu la música de les bandes de la província des de fa diversos anys.

Gràcies a aquest programa, els alumnes de l’institut han pogut gaudir d’actuacions de músics i bandes com Desiguales, Keco Fontana, Santi Huguet, Nadia Sheikh, Nacho Silvestre... Una bona manera per a que els joves es familiaritzen amb la música de Castelló i, al mateix temps, un esdeveniment de promoció molt útil per als artistes locals.

Señor Presidente és una banda d’indie rock formada per Pedro Saura (veu i guitarra), Pablo Ponz (guitarra), Carlos Campos (baix) y Dani Chiva (bateria). Amb les seues cançons dotades de potència i frescor, els alcorins intenten fer-se un lloc en el panorama musical nacional.

La banda té dos treballs editats: Señor Presidente (2014) i Cosas que no necesito (2016), que formaran el repertori principal de l’actuació. En definitiva, una cita interessant per als alumnes del Violant.