La flama del Correllengua torna aquest mes de setembre, del dia 27 al 29, als col·legis i carrers de Vila-real, amb la programació preparada per la Regidoria de Normalització Lingüística i Acció Cultural pel País Valencià, que comptarà amb la participació de Xarxa Teatre.

La companyia portarà l’espectacle La dona del sac i la Bruixa Marruixa --adaptació de la primera obra que va representar Xarxa Teatre al 1983-- a tots els col·legis de la ciutat, del dimecres 27 al divendres 29 de setembre, de 9.00 a 13.00 hores.

MÉS ESDEVENIMENTS

El mateix divendres per la vesprada (19.00 hores) tindrà lloc el Correllengua cívic, amb una cercavila des de la plaça de Bayarri a la plaça Major en la qual està prevista la participació del Trull, la Colla Gegantera i totes les entitats que s’hi vulguen sumar.

En arribar a la plaça Major, tindrà lloc la lectura del manifest per la llengua a càrrec del regidor de Normalització de Vila-real, Santi Cortells.

L’espectacle de Xarxa Teatre i el concert de Mireia Vives i Borja Penalba (20.00 hores), patrocinat per la Regidoria de Joventut, completen la programació d’aquesta jornada reivindicativa per a totes les edats.